Bibliotheek

Accu training

Training waarin geleerd wordt om goed om te gaan met accu's in de E-voertuigen

Balen- en rollenklem

Veilig werken met de Balen- en rollenklem. Certificaat voor heftruck-chauffeurs die met een balen- en/of rollenklem werken.

Balenklem

Veilig werken met de Balenklem. Certificaat voor heftruck-chauffeurs die met een balenklem werken.

Bovenloopkraan - Veilig hijsen

Certificaat voor veilig werken met een bovenloopkraan (veilig hijsen)

Combi heftruck - palletkar - stapelaar

Certificaat voor veilig werken met de combinatie cursus Heftruck - Electropalletkar - Stapelaar. Een medewerker met certificaat elektrische palletwagen leert bewuster, veiliger en daardoor met minder schade te rijden.

Electropallettruck (E.P.T.)

Certificaat voor veilig werken met de Electropallettruck. Een medewerker met certificaat elektrische palletwagen leert bewuster, veiliger en daardoor met minder schade te rijden.

Heftruck certificaat

Certificaat werken met een heftruck. Elke organisatie die met vork- en of heftrucks werkt, is volgens de Arbowet en verzekeringen verplicht om alle heftruckbestuurders te voorzien van grondige, maar ook juiste veiligheidsinstructies.

Hoogwerker certificaat

Certificaat veilig werken met de hoogwerker. Voor het gebruik van een hoogwerker is het van belang dat u bekend bent met de functies en werking van de machine en dat u zich bewust bent van de risico’s.

K15 Hoogbouwtruck

Training waarin geleerd wordt om een Hoogbouwtruck goed te besturen en te beheersen.

R14 Reachtruck

Training waarin geleerd wordt om een Reachtruck goed te besturen en te beheersen.

Rigger

Als rigger help je torenkraanmachinisten en andere hijsmedewerkers bij het laden en lossen van vrachtwagens, treinwagons of schepen. Deze ladingen zijn extreem zwaar, dus je wilt het proces van laden en lossen zo veilig mogelijk maken.

Rollenklem

Veilig werken met de Rollenklem. Certificaat voor heftruckchauffeurs die met een rollenklem werken.

Shovel

Certificaat veilig werken met de shovel. Het werken met shovels en de specifieke arbeidsomstandigheden kunnen grote risico’s met zich meebrengen. Shovels mogen daarom alleen gebruikt worden door personen die met de bediening ervan vertrouwd zijn.

Stapelaar

Certificaat voor veilig werken met de Stapelaar.