Ondersteuning & maatwerk

Ondersteuning bij gebruikersvragen en technische vragen, beeldbewerking, redactie en cursussen op maat.

Diensten

Cloudservice

De Academy leeromgeving bieden we aan als Cloudservice, op basis van een jaarabonnement. Wij verzorgen de hosting 24/7, inclusief de beveiliging, de helpdesk en doorontwikkeling van het platform.

Helpdesk

Ondersteuning bij gebruikersvragen en technische vragen. De helpdesk is bij het jaarabonnement inbegrepen.

Inrichting op maat

Uw bedrijfsacademy wordt voor u op maat ingericht, inclusief eigen logo, Academy URL en opleidingencertificaat in uw huisstijl. Ook kunnen we de opleidingenhistorie van uw medewerkers importeren, zodat u direct bij de start al een actueel overzicht van de status van de opleidingen hebt.

We begeleiden u bij de introductie van de Academy in uw organisatie, zodat uw medewerkers goed van start kunnen. Om goed en snel aan de slag te kunnen hebben we een standaard implementatiepakket voor u samengesteld. We helpen u op weg en geven advies op maat. Dit pakket vergt een eenmalige investering.

Services

Extra diensten bieden we op het gebied van cursusontwikkeling, zoals het ontwikkelen van online cursussen op maat. Wij kunnen uw Word-documenten en Powerpoints omzetten in een interactieve, aantrekkelijke online cursus, met opdrachten en toetsing. Wij kunnen voor u de redactie, beeldbewerking en videobewerking verzorgen. Deze uren zijn niet inbegrepen bij het jaarabonnement.