Cursus starten

Cursus starten

De actuele cursussen staan klaar in uw leeromgeving. U moet een cursus in de leeromgeving binnen 90 dagen activeren (anders verdwijnt deze weer uit het overzicht). Na het activeren van de cursus kunt u met een e-learning cursus direct beginnen. Andere cursussen worden klassikaal of extern ingepland (via uw manager of trainer).

Gaat het om een herhalingscursus, of een periodieke cursus, dan staat de cursus twee maanden voor het verlopen van de geldigheid weer klaar in de leeromgeving. U heeft vervolgens twee maanden de tijd om de cursus af te ronden, zodat het certificaat op tijd verlengd wordt.

Aanvullende informatie

  • toont de cursus een slotje, dan betekent het dat u de cursus nog niet gestart bent (u heeft de cursuslicentie nog niet geactiveerd);
  • wordt het kader om de cursus oranje, dan verloopt uw toegang tot de cursus bijna (u heeft nog max. 2 maanden toegang tot de cursus);
  • is het kader om de cursus rood, dan heeft u geen toegang meer tot de cursus. Wilt u de cursus alsnog volgen? Neem dan contact op met uw manager.