Ik wil mijn cursus deadlines toevoegen aan mijn Outlook of Google Agenda

U kunt de Lerenophetweb agenda ook koppelen aan uw Outlook of Google agenda. Dan staan activiteiten en deadlines ook in uw dagelijkse agenda vermeld.

Agenda koppelen aan Outlook/Google agenda:

• Log in op uw Lerenophetweb
  • Klik op uw naam of linksboven op de knop Profiel
  • open het tabblad Agenda
  • vink onderaan deze pagina de optie aan: Uw Lerenophetweb datums met een URL koppelen aan uw eigen agenda (Outlook, Google, Calendar, etc...);
  • Vervolgens staat er een code;
  • Kopieer en plak deze code in uw Outlook/Google agenda (Ga in uw agenda naar Agenda toevoegen > optie: Van internet..., of Via URL:...).

Meer uitleg vindt u in de Lerenophetweb cursus "Uitleg voor de cursist".